Støtt driften av klepp leirsteD

Medlemsfordeler

Bli medlemog støtt driften av

Klepp leirsted ved Oggevatn i Vennesla.

MEDLEMSPRIS: 200 kr per famile per år

For at vi skal klare å drifte Klepp leirsted videre, og opprettholde dette flotte tilbudet til alle elever på Krossen skole, er vi avhengige av betalende medlemmer, utleie og sponsormidler. Stedet eies av Foreldrelaget ved Krossen skole. Som medlem er du derfor medeier og har mulighet til å påvirke driften av stedet gjennom stemmerett som medlem.

Klepp leirsted ble etablert i 1969 av foreldre til barn i spesialskolen (nå kompetanseskolen). Målet er at Klepp leirsted skal komme alle barn ved Krossen skole til gode. Noen bruker det til klassetur eller leir, mens andre bruker lokalet til festligheter. Første etasje er tilrettelagt for rullestolbrukere. 

Medlemsfordeler

REDUSERTE LEIEPRISER

Som meldem får du redusert leiepris når du leier Klepp leirsted til private arrangementer, og du har også mulighet til å vaske ut etter å ha leid stedet. Ikke medlemmer må betale utvask som koster 1500 kr.

DAGSTURER

Som medlem kan dere benytte stedets fasiliteter gratis til dagsturer. Det er mulighet for grilling, utelek og å nyte nærheten til naturen.

FISKEKORT OG KANO

Klepp leirsted betaler for fiskekort i Oggevatn, og som medlem kan du benytte deg av denne fordelen gratis, selv om du ikke leier stedet. Som medlem har man også mulighet til å låne kanoer og få nøkkel til bommen slik at man kan ha med egen båt på henger og enkelt sette den ut i Oggevatn for en dag.

GRATIS KLASSETURER

Hvis mer enn halvparten av familiene i klassen er medlem, så får klassen en gratis helg på Klepp leirsted.

SMÅ GRUPPER

Som medlem har du mulighet til å leie Klepp til turer i små grupper, og kun betale for de personene som er til stede. Ikke medlemmer må betale en minstepris på 1000,- for å leie Klepp leirsted.

BLI MED I ET SOSIALT FELLESSKAP

Som medlem har du også mulighet til å delta i et sosialt fellesskap med mange andre som ønsker å delta for å videreføre driften av leirstedet. Våre medlemmer har varierende engasjement, men alle er med på å nå et felles mål om å opprettholde stedet til glede for alle elevene på Krossen skole, og andre som ønsker å benytte seg av stedet. Det avholdes ca 2 store dugnader i året, og som medlem er det øsnkelig at du deltar, men ikke en forpliktelse.

Fasiliteter

Under ser du alt av fasiliteter vi tilbyr ved leie. 

Nærhet til naturen
Egen strand og flytebrygge
Kano
Gratis Parkering
Universal utforming
Fullt utstyrt kjøkken
TV - med filmbibliotek
Vaskemaskin og tørkeskap
TOPTURER OG BADESTRAND

Det er flere fine toppturer for enhver smak i gåavstand fra leirstedet. Det er også en liten sandstrand ca 5 minutter gange fra leirstedet med egen flytebrygge. Oggevatn er et nydelig ferskvann som holder fin badetemperatur om sommeren.

LEIR OG KLASSETURER

Det er perfekt for en speiderleir, sosiale turer for idrettsklubber, teambuilding eller klassetur her. 

Kanotur og fiske

Oggevatn er kjent for både gode fiskemuligheter. Når dere leier stedet kan dere fiske på vårt fiskekort. Vi har også kanoer og kayakker tilgjengelig for våre leietakere.

BÅL OG GRILLING

Det er gode muligheter for bål og grilling. Vi har egen lavvo og flere griller som kan benyttes av våre gjester.

BRYLLUP, KONFIRMASJON OG DÅP

Her kan du holde konfirmasjon, dåp, eid fest, bursdagsfest eller bryllupsfest med plass til 40 personer.

BEDRIFTER VELKOMNE

Her kan du holde kurs eller en workshop for dine ansatte. Kanskje en hyggelig sommerfest på en plass utenom det vanlige. 

Besøk Klepp Leirsted ved Oggevatn

Vi har ledig tid for leie

Leirstedet har mye ledig tid, så ikke nøl med å ta kontakt for spørsmål rundt leie og fasiliteter.  

Bli Medlem her

1 + 7 =